Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2: Το πρόγραμμα..




Η γιορτή που όλοι περιμένουμε....!!!
Την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιουλίου η Αλεξανδρούπολη για 2η χρονιά αλλάζει για 48 ώρες. Σας παραθέτουμε αναλυτικά το πρόγραμμα:



Παρασκευή 19 Ιουλίου



10.00 Καλοκαιρινά hiτs στα ηχεία του κέντρου με δικές σας μουσικές επιλογές και αφιερώσεις.

11.00 Παιδιά από το παιδικό χωριό S.O.S. Θράκης παρέα με τον παιδότοπο "Το Μήλο", φτιάχνουν μία ανατρεπτική κατασκευή ενός τεράστιου μήλου μπροστά στο Δημαρχείο. Και το Gelato μας κερνάει παγωτό!!!

12.00 Ουρανοκατέβατη τέχνη!Ποιητικά, στιχουργικά τετράστιχα γραμμένα σε χάρτινες σαΐτες, αφήνονται ελεύθερα από την κορυφή του Δημαρχείου. Εσένα τι να σου έτυχε ;

12.30 Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, κλόουν...με διάθεση στη διάβαση του Δημαρχείου! Ανοίξτε μία μεγάλη αγκαλιά...free hugs, γιατί μας αρέσει να αγκαλιάΖΟΥΜΕ!

14.00 Καροτσοδρομίες! Μπες σε καρότσι του συνεταιρισμού supermarket Αλέξανδρος και διεκδίκησε ένα καρότσι γεμάτο με αγορές! Βρες τον οδηγό ή το ψώνιο σου(!) και βουυυυυρρρ..(μέσα στο πάρκο Εγνατία).

19.00 Ολιστικό μασάζ με τους Εναλλακτικούς Θεραπευτές της Αλεξανδρούπολης. Χωρίς κόστος και άγχος ανακάλυψε τη ροή του να δίνεις και να λαμβάνεις ενέργεια χαράς και γαλήνης.Χορηγός της ηρεμίας σας WinLine Κεμαλάκης. (στο πάρκο της Αργούς).

20.00 Το Μπυρο - ποδήλατο, η περσινή έκπληξη της γιορτής, ξαναβγαίνει στην παραλιακή οδό. Ανέβα, κάνε πηδάλι, πιες παγωμένη μπύρα! ( η μόνη δράση με χρέωση. Προσφορά για μας, μία μεγάλη μπύρα 3€).

20.00 Χορεύουμε και φέτος Zumba στο Φάρο. Μία μεγάλη έκπληξη σας περιμένει ... τα μάτια σας 14 γιατί δίπλα σας θα ...

21.00 Σβήνουν τα φώτα της παραλιακής οδού για μισή ώρα ως ένδειξη οικολογικής συνείδησης. Ευκαιρία για ρομαντική βόλτα υπό το φως του Φάρου ....ωωωωω λα λα!!!

21.00 Κι απόψε ένα τρένο έχασα. Acapella theater. Έλα στο 2ο υπόστεγο του λιμανιού για να ακούσεις τις αγαπημένες σου μπαλάντες μεζί με ερωτικά γράμματα του Σταυριανού Κιναλόπουλου. Το Alma Bar μας κερνάει ισπανική σαγκριά.

22.00 Έλα στην έκθεση βιβλίου για να παίξουμε το 5ο παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού της Αλεξανδρούπολης. Φτιάξε την ομάδα σου (3 έως 6 άτομα). Λύσε τους 5 γρίφους και κέρδισε δωροεπιταγή από την ΠΡΙΣΜΑ Electronics! Η 2η και 3η ομάδα κερδίζουν μία δωρεάν βόλτα με το Μπυροποδήλατο! Πέρυσι έγινε ο απόλυτοςχαμός. Φέτος θα είσαι εσύ ο νικητής;



Σάββατο 20 Ιουλίου 



10.00 Καλοκαιρινή μουσική στα ηχεία του Δήμου, με δικές σας επιλογές - αφιερώσεις. Καλοκαιρινές διακοπές...για πάντα!

11.00 Μαθαίνουμε οδήγηση στους μικρούς μας φίλους με παιδικά ηλεκτροκίνητα αμαξάκια! Στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, όπου τα ορθοπεδικά Σερκελίδου μας φέρνουν κλόουν, μουσική και μπαλόνια. Και για τα οδηγάκια, λιχουδιές προσφέρουν οι αρτογεύσεις Φραγκόπουλος!

12.00 Καλοκαιρινή μουσική στα ηχεία και ξέφρενοι χορευτές διακόπτουν την κίνηση σε κάθε στοπ της διάβασης μπροστά στο Δημαρχείο!

13.00 Βιδώνουμε παλιά ποδήλατα σε διάφορα σημεία της πόλης και τα γεμίζουμε με φυτά και λουλούδια.

16.00 Ποδηλατοδρομία και θα καταλήξει σε τουρτοπόλεμο! Χαχαχα... Ξεκινάμε από το πάρκο Εγνατία για την παραλία και εκεί παίζουμε μια παγκόσμια καινοτομία (!) Το παιχνίδι Cake- ball (ναι μοιάζει με το paint - ball). Αυγά, γάλα, αλεύρι και η μάχη ξεκινά! Κάνε κέικ τη μούρη του άλλου!!! Μετά βουτιά στη θάλασσα να ξεβρωμίσεις!

19.00 Δωρεάν μάθημα yoga με την Μαρίνα παυλάκη. Πετσέτα, άνετα ρούχα, οκλαδόον και μμμ (πάρκο Αργούς)

20.00 Παζάρι τέχνης, με κόσμημα, χένα τατού, διακόσμηση, μακιγιάζ δίπλα στον Φάρο. διαλέξαμε τα καλύτερα και σας τα βιτρινάρουμε! Μην ξεχάσεις να δεις το ρομπότ μασκότ της ΠΡΙΣΜΑ Electronics!

20.00-20.30 Capoeira μπροστά στο Φάρο! Βραζιλιάνικη σούπερ εντυπωσιακή πολεμική τέχνη. Salve Brazil!

20.00-21.00 Ανοίγουμε ξανά, για 2η φορά στην ιστοράι της πόλης, τον Φάρο! Βγάλε φωτογραφία από μέσα και πόσταρε στο facebook ... μιλάμε για πολλά like...δοκιμασμένο!

20.00-20.30 Χορεύουμε παραδοσιακούς χορούς γύρω από το Φάρο. Μην ντραπείς ...πιάσε χέρι και ώπα!

21.00-21.30 Λάτιν αποθέωση στον Φάρο με τους Ritmo De Arte. Κουνήστε τους γοφούς και passionalex...ολέ!

21.30 Συναυλία στον Φάρο με τους 4 seasons, Rebels, Trademark και guest star την Σοφία Κουρτίδου, οργανώνει η Ευρωψυκτική Ζαπάρτας. Φήμες λένε ότι ο διοργανωτής της ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, Σταυριανός Κιναλόπουλος, θα κάνει βουτιά από την σκηνή για φινάλε της μεγάλης γιορτής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.

Thaks for the comments

Vagelis