Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Παραλιά,Volley,φαγητό και καλή παρέα!



Σήμερα η μέρα απαιτούσε παραλία και βουτιές,η Κυριακή είναι  ανέκαθεν η μέρα που όλοι πάνε Θάλασσα αν σκεφτείς πως όλα τα beach Bar είναι γεμάτα...

Σήμερα λοιπόν πήγαμε στην Αγ.Παρασκευή (για ακόμα μια φορά),αυτή τη φορά πήγαμε με αμάξι φίλου όποτε γλυτώσαμε και τα έξοδα των αστικών λεωφορείον.Κατά τις 12.30 ήμασταν εκεί,περιττό να σου πω πως όλα τα beach bar ήταν γεμάτα.

Είχαμε όμως μια εναλλακτική λύση που πιστεύω ήταν και η καλύτερη..Γενικά προτιμώ να πηγαίνω καθημερινές σε beach bar τα οποία έχουν πολύ κόσμο..Ήμασταν μεγάλη παρέα σήμερα.Το μεσημέρι  φάγαμε όλοι μαζί,είχαμε καιρό να το κάνουμε. Η θάλασσα απλά υπέροχη σήμερα (θα δείτε και της φώτο παρακάτω) και πολύ δροσιστική..

Ακόμα έχω να σας πω πως παίξαμε ένα πολύ δυνατό beach Volley το οποίο και ευχαριστήθηκα πολύ..Ελπίζω να ξανασυμβεί,με την πρώτη μου ομάδα χάσαμε πανηγυρικά ( οι ομάδες αντικειμενικά ήταν άνισες) με την δεύτερη μου ομάδα νικήσαμε...!!!Βασικά δεν με νοιάζει τόσο πολύ το αποτέλεσμα αλλά να παίξουμε καλά.Στα αρνητικά του beach volley τα πόδια μου τα οποία κάηκαν από την καυτή αμμουδιά.

Δείτε της φώτο από την σημερινή εξόρμηση στη παραλία...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.

Thaks for the comments

Vagelis