Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Κι όμως υπάρχει κι αυτή η δουλειά: Δοκιμαστής πολυτελέστατων ξενοδοχείων – Μπες και δήλωσε




Αυτή είναι δουλειά!!

Είναι από αυτά που λέμε απίστευτα και όμως αληθινά. Είναι από αυτές τις δουλειές που ονειρεύεται πολύς κόσμος να έχει αλλά είτε δεν βρίσκει είτε δεν υπάρχει! Τώρα όμως τέλος τα όνειρα. Η θέση του «δοκιμαστή» πολυτελών ξενοδοχείων είναι εδώ και σε περιμένει.

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο επί ένα χρόνο και θα μείνει στα πολυτελέστερα θέρετρα που υπάρχουν. Αν κανείς από μόνος του έκανε κάτι τέτοιο θα σπαταλούσε συνολικά το ποσό του ενός εκατ. δολαρίων, αφού θα χρειαζόταν, για παράδειγμα, να ξοδέψει 126.000 λίρες την εβδομάδα για να μείνει στο Velaa Private Island ή 37,500 λίρες τη βραδιά για να μείνει στο Necker Island. 
Οσο για τα προσόντα των υποψηφίων... Δεν απαιτούνται πτυχία και μεταπτυχιακά. Οι υποψήφιοι χρειάζεται να έχουν πάθος για τα ταξίδια, γνώσεις και εμπειρία από διαμονή σε ξενοδοχεία, να είναι κοινωνικοί, διακριτικοί, απαιτητικοί, εύγλωττοι και να έχουν άποψη όσον αφορά το φαγητό, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.
Οι αιτήσεις γίνονται στον ιστότοπο VeryFirstTo.com/job, όπου θα χρειαστεί να εξηγήσετε σε 65 λέξεις γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ταξίδι.



koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.

Thaks for the comments

Vagelis