Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο Γιάννης Σερβετάς στην Αλεξανδρούπολη 25/1/14 ("Ανεκδοτολόγιο 2014" Παρουσιάση)



Στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης βρέθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου του 2014 ο Γιάννης Σερβετάς καλεσμένος γνωστού βιβλιοπωλείου  για να μας παρουσιάσει το 8ο Ημερολόγιο του, "Ανεκδοτολόγιο 2014".Μαζί του βρίσκεται και ο Βασίλης Δέλιος συνεργάτης και καλό του φίλος.

Το κοινό της Αλεξανδρούπολης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν...(Βροχή).


Ο Γιάννης Σερβετάς δεν έκανε μια συνηθισμένη παρουσίαση βιβλίου,έκανε μια μικρή παράσταση..Μέσα από δικές του προσωπικές ιστορίες,ανέκδοτα και διάφορα σατιρικά σκερτς παρουσίασε το φετινό ανεκδοτολόγιο.Όπως επισήμανε και ο ίδιος αυτό είναι  το  Ανεκδοτολόγιο, αληθινές ιστορίες,ανέκδοτά και ιστορίες που στέλνουν οι αναγνώστες. Ακόμα δήλωσε πώς η συγγραφή του ανεκδετολογίου είναι μια συνήθεια που δεν μπορεί να τη σταματήσει. 

Το κλίμα ήταν ζεστό και αρκετά διασκεδαστικό.Ο Γιάννης Σερβετάς έδωσε τον καλύτερο του ευατό και κατάφερε να διασκεδάσει πολίτες διάφορης ηλικίας.Από μικρά παιδιά μέχρι και ηλικιωμένους κυρίους.


 Εγώ πήγα για πρώτη φορά στην παρουσίαση  του Γιάννη Σερβετά και πραγματικά ενθουσιάστηκα...Είναι ένας χαρισματικός και ταλαντούχος άνθρωπος.Και πιστεύω πως στο Live είναι ακόμα καλύτερος..από της τηλεοπτικές εκπομπές.



Παρακάτω θα δείτε φωτογραφικό υλικό από την Παρουσίαση.















Όπως βλέπουμε στην εικόνα αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να φωτογραφηθούν

με τον Γιάννη Σερβετά αλλά και να τους υπογράψει τα ημερολόγια.Ο Γιάννης δεν χάλασε κανενός το χατίρι...!



Φωτορεπορτάζ: Ηλιάδης Βαγγέλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.

Thaks for the comments

Vagelis