Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το τραγούδι Mamacita της διαφήμισης του Jumbo!

Από τις σπάνιες φορές που μια διαφήμιση του Jumbo, όχι απλά δεν εκνευρίζει, αλλά συγκινεί.
Μια ιστορία γλυκόπικρη που αξίζει να γνωρίσουμε μιας και το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται αυτές τις μέρες συνέχεια στις τηλεοράσεις μας.
Το αυθεντικό τραγούδι με τίτλο Mamacita “Donde esta Santa Claus” (Μαμάκα, πού είναι ο Άγιος Βασίλης) κυκλοφόρησε το 1958 με τη φωνή του 12χρονου τότε Augi Rios (ενός μικρού Νεοϋορκέζου με Πορτορικανούς γονείς) και αποτέλεσε χριστουγεννιάτικο σουξέ της εποχής και σαράντα οκτώ χρόνια αργότερα, το ίδιο τραγούδι επανήλθε στο youtube, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.
Ήταν ο τρόπος που ένας τραγικός πατέρας, θέλησε να συστήσει στον διαδικτυακό κόσμο, το μικρό γιό του, καθώς λίγους μήνες αργότερα, το παιδί κάηκε ζωντανό, όταν το αυτοκίνητό τους πήρε φωτιά, μετά από τρακάρισμα.

«Σας ευχαριστώ που απολαύσατε αυτό το βίντεο, με τον μικρό μου, που εξακολουθεί να με γεμίζει περηφάνια, ακόμα και μετά το θάνατό του. Σας ευχαριστώ που κάνατε το μικρό μου Χριστουγεννιάτικο θαύμα, μέρος της ζωής σας. Ο Θεός να σας έχει καλά», είναι τα λόγια του πατέρα που συνοδεύουν το βίντεο.
Συγκινητικό

1 σχόλιο:

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.

Thaks for the comments

Vagelis