Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ονειρούπολη Δράμας 2013-2014 Πρόγραμμα



Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα ξεκινά σε λίγες ημέρες. Η Ονειρούπολη, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων θα φιλοξενήσει για ένα μήνα περισσότερες από 250 διαφορετικές δράσεις μεταφέροντάς μας στην παραμυθένια γιορτινή ατμόσφαιρα και δημιουργώντας ένα φανταστικό περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους. Ο απίστευτα μεγάλος αριθμός δράσεων και γιορτινών παραστάσεων εγγυάται στον επισκέπτη μία μοναδική στην Ελλάδα και ταυτόχρονα ανεπανάληπτη εμπειρία μέσα από το συναρπαστικό ταξίδι στην Χριστουγεννιάτικη πολιτεία.
Η φετινή Ονειρούπολη θα μείνει αξέχαστη και θα παραμείνει στην καρδιά όλων των Δραμινών αλλά και των επισκεπτών της από τις 4 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου 2014 γιατί μόνο στην Ονειρούπολη ζεις το δικό σου παραμύθι. Δεν έχεις παρά να διαλέξεις ποιο είναι αυτό!
18:00 Μικρή σκηνή. «Χριστούγεννα στη χώρα της σκιάς». Ένα παραμυθόδραμα σκιών ειδικά γραμμένο για την «Ονειρούπολη» από τον εικαστικό σκιοπαίκτη Κωνσταντίνο Κουγιουμτζή, «στου μπερντέ το φωτισμένο το πανάκι».
19:00 Κεντρική σκηνή. Ο Νίκος Αφεντούλης με το μουσικό του σχήμα θα μας ταξιδέψει με τη μουσική του σε όλη την Ελλάδα.
23:00 Κεντρική σκηνή. Έμεινε μόνο μία ώρα ...και κάτι λίγες στιγμές πριν από την αλλαγή της χρονιάς...γεμίζουμε με ελπίδα, αισιοδοξία και γιορτάζουμε παρέα τον ερχομό του 2014. Μαζί μας θα βρίσκεται ο Ιωακείμ Φωκάς, να μας τραγουδήσει όλες τις τελευταίες του επιτυχίες και να γιορτάσει στην Ονειρούπολη το καλωσόρισμα του νέου έτους.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 1 Ιανουαρίου
16:00 Κεντρική σκηνή. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Καλού Αγρού σε μια επίδειξη χορευτικής γυμναστικής.
17:30 Μικρή σκηνή. Οι «Τικ-Νικ» παρουσιάζουν τις «Χριστουγεννιάτικες Κοσμοϊστορίες» τους για τους μικρούς φίλους της Ονειρούπολης.
18:00 Κεντρική σκηνή. Η σχολή παραδοσιακού tae kwon do σε μία εντυπωσιακή παρουσίαση από τα τμήματα της σχολής.
18:30 Κεντρική σκηνή. Ακούσματα από επιλογές Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου από την Αναστασία Χαρακίδου live στην σκηνή της Ονειρούπολης.
19:30 Κεντρική σκηνή. Οι δραμινοί παραγωγοί και dj 's Mr Dani & Philip del mar σε ένα μοναδικό dj set.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
12:00-14:00 Εργαστήρι Αϊ Βασίλη. «Τα σκουπίδια γίνονται παιχνίδια». Υπαίθρια παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά από τη Ράνια Ορφανίδου και τον Κώστα Ζαμπίδη.
16:00 Κεντρική σκηνή. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ξηροποτάμου, «Μέγας Αλέξανδρος», παρουσιάζει χορευτική γυμναστική.
17:00 Κεντρική σκηνή. Πολιτιστικός σύλλογος Διποτάμων, «Ο Άγιος Νικόλαος» σε χορούς και τραγούδια του Πόντου... Θα ακολουθήσει ένα μικρό Ποντιακό γλέντι με τους Βασίλη και Γιώργο Αυγητίδη.
19:30 Κεντρική σκηνή. Οι Music Matters τραγουδούν για όλους εμάς ...ακολουθήστε τους !

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου
17:30 Κεντρική σκηνή. Μπαλέτο από τα τμήματα της σχολής της Πολιτιστικής Εστίας Κάτω Νευροκοπίου.
18:30 Κεντρική σκηνή. Οι 7th Frequency live στην σκηνή της Ονειρούπολης.
19:30 Κεντρική σκηνή. Οι «Funk my Life» σε Jazz - Funk ήχους !

Σάββατο 4 Ιανουαρίου
12:00 Κεντρική σκηνή. Η χορωδία της Νέας Ευκαρπίας, μας ξυπνάει τις μνήμες με τραγούδια από την Μικρά Ασία και τη Σμύρνη.
19:00 Δημοτικό Ωδείο. «Ο Leo Brouer και το πανανθρώπινο στην μουσική. Η ζωή, το έργο του και η μουσική του για σόλο κιθάρα». Την διάλεξη θα προλογίσει ο Κωνσταντίνος Χίζαρης, Διδάκτωρ Τμήματος Μουσικών Σπουδών Α.Π.Θ, καθηγητής κιθάρας και Ανωτέρων Θεωρητικών, καθηγητής μουσικής στη Δημόσια Εκπαίδευση με έδρα την Καβάλα. Θα ακολουθήσει συναυλία από καθηγητές Κιθάρας που θα ερμηνεύσουν χαρακτηριστικά έργα του συνθέτη για σόλο Κιθάρα: Αναστάσιος Δέλιος, Αλέξανδρος Παρισσίδης, Αντώνης Μιτζής, Γεώργιος Τσερκέζης, Δημήτριος Σβυντρίδης, Κωνσταντίνος Πανδής και Κωνσταντίνος Χίζαρης.
18:30 Κεντρική σκηνή. Οι Device έρχονται με alternative rock διάθεση στην σκηνή της Ονειρούπολης.
20:00 Κεντρική σκηνή. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν με hard rock & heavy metal από τους Sacrum.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου
16:00 Κεντρική σκηνή. Οι Ακρίτες Νέας Κρώμνης παρουσιάζουν συναυλία λύρας με τον Παναγιώτη Κογκαλίδη με τραγούδια, χορούς και έθιμα του Πόντου.
ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 
20:00 Κεντρική σκηνή.
 Τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο στο X-FACTOR του ΑΝΤ1. Έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και τραγούδησε τραγούδια που έκαναν μεγάλη επιτυχία όπως το «Φτάνω στο Θεό», «Υποσχέσου», «Ο Τρελός» κ.α. Ο Νικηφόρος θα είναι στην παρέα μας για να κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο τις πύλες της και η φετινή Ονειρούπολη.
- See more at: http://www.pameevro.gr/NeaapotonEvro/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/8638/Default.aspx#sthash.dOp1ZHqV.dpuf


δείτε το πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.

Thaks for the comments

Vagelis