Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Christmas are coming!



Γεια σας φίλοι bloggers,αναγνώστες...μετράμε μέρες για της διακοπές....(όχι ότι τώρα κάνουμε κάτι και κουραζόμαστε...!)..Έχουμε μπει λοιπόν σε εορταστικό κλίμα είτε μας αρέσει είτε όχι..Νομίζω πως οι περισσότεροι το απολαμβάνουν.Είναι και κάποιοι που αρνούνται να το παραδεχτούν ή είναι λίγο αρνητική στο όλο κλίμα...γούστα είναι και αυτά.

Τελικά δεν ήταν και τόσο καλός μήνας ο Δεκέμβρης για μένα τουλάχιστον...(αλλιώς τον περίμενα...), αν και τη τελευταία εβδομάδα περνάω καλά και έτσι θα πάει μέχρι το τέλος...(θα το επιδιώξω δηλαδή).

Και από κρύο καλά πάμε εδώ στις Σέρρες...
Τώρα θα μου πείτε αν δεν έχεις θέρμανση τι κάνεις; 
- Δύσκολο αυτό..,οι πιο πολύ έχουν αγοράσει σόμπες,και άλλα τέτοια ηλεκτρικά..και σε πολύ καλές τιμές..Και αν δεν έχετε λεφτά,να μαζεύστε σε σπίτια φίλων που έχουν θέρμανση,είναι και αυτός ένας τρόπος διασκέδασης χωρίς καθόλου έξοδα.

Έρχονται λοιπόν τα Χριστούγεννα και παρότι δεν έχουμε χρήματα όλο και κάτι θα αγοράσουμε για μας ή για κάποιο φίλο/φίλη..Μας πιάνει και αυτό το υπερκαταναλωτικό ξέρετε εσείς Έλληνες είμαστε..

Και φυσικά ας μην ξεχνάμε τα εορταστικά τραπέζια...(μπορεί να μην είναι όπως άλλες χρονιές) αλλά πάλι θα είναι όμορφα,ζεστά και απολαυστικά..

Αυτά λοιπόν.....ξεκινήστε να γιορτάζετε από τώρα....γιατί κάτι ακούγεται και τις 21/12 λέτε;;; :p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.

Thaks for the comments

Vagelis